Katto­huolto Kauniaisista koko Uudenmaan seudulle

Katto kuntoon! Pidennä katon elinkaarta jopa kymmenillä vuosilla.

BSP Finland Oy hoitaa pinta­käsittelyjen lisäksi myös monipuoliset kattohuolto­palvelut  Kauniaisissa, Espoossa ja koko Uudella­maalla. Katon huolto voi tarkoittaa katon pesua, sammaleen­poistoa tai suoja­käsittelyä – tai vaikka kaikkia, mikäli katto on päässyt siihen kuntoon! Kun kattoa huoltaa säännöllisesti, katon elinikää voidaan pidentää huomattavasti. Ota yhteyttä kattohuoltojen ammat­tilaisiin – voimme varmasti olla avuksi!

Kattopesut, sammaleen­poisto ja suoja­käsittelyt

Meiltä voit tilata ammat­titaitoiset kattopesut eri katemateriaaleille. Oikeaoppisella katon pesulla poistetaan sammaleet, jäkälä ja pinttynyt lika tehokkaasti. Kattoja voidaan myös käsitellä suoja-aineilla jotka ehkäisevät mm. sammaleen kasvua. Säännöllinen katon pesu pidentää katon käyttöikää, vähentää katon huoltotarvetta sekä lisää talosi arvoa.

Kysy myös kattojen korjausta

Meillä on osaamista myös kattojen korjaukseen. Koska kattojen korjaus ei kuitenkaan ole päätyötämme, neuvottelemme mielellämme asiasta aina etukäteen ja katsomme, kuinka pitkälle pystymme olemaan korjauksessa avuksi. Pääsääntöisesti teemme peltikaton maalaus ja pieniä korjauksia, kuten tiilien vaihtoja ja huopakaton uusimista. Jos katto on päässyt erittäin huonoon kuntoon ja se edellyttää laajempaa vesikatteen uusimista, suosittelemme silloin ottamaan yhteyttä kattojen korjauksiin erikois­tuneeseen yritykseen.

valokatteen pesu

Omakotitalo, Riihimäki. Tiilikaton sammaleenpoisto, ja painepesu.

tiilikaton pesu