Hiekka- ja kuivajääpuhallukset sekä maalaukset ammattitaidolla

Huolellisesti tehdyt pintakäsittelyt Etelä-Suomen asiakkaille, myös maalaukset kauttamme

BSP Finland Oy toteuttaa korkea­laatuiset pinta­käsittelyt Espoon ja Etelä-Suomen alueen asiakkailleen. Tarjoamme ammat­titaidolla pintakäsittely­ratkaisuja, kuten hiekka­puhallus, kylmäjääpuhallus ja maalaukset, erilaisille materiaaleille hyödyntäen erilaisia pinnan­käsittely­tekniikoita. Pohjien käsittelyssä tarjoamme niin mekaanisia menetelmiä kuin myös hiekka- ja kuivajääpuhallus­ratkaisuja. Maalauksia voidaan toteuttaa korkeapaine­ruiskulla tai perinteisillä maalaus­tekniikoilla. Tutustu pintakäsittely­palveluihimme ja ota yhteyttä pyytääksesi tarjousta kohteeseesi!

Hiekka­puhallus

Hiekka­puhallus on menetelmä, jolla saadaan suuriakin pintoja, kuten seiniä tai lattioita, silotettua, muotoiltua ja puhdistettua maalausta tai muuta pinnoittamista varten. Pohja­käsittelemme halutut alueet tehokkaan hiekka­puhalluksen avulla, kaikkia tarvittavia suojauksia noudattaen.

Kuivajääpuhallus

Kuivajääpuhallus on erityisen hellävarainen ja hygieeninen, eikä se aiheuta toissijaista likaa tai siivottavaa. Siivottavaksi jää ainoastaan puhallettavasta pinnasta irtoava lika. Menetelmä sopii myös vesiherkille pinnoille ja sähkölaitteiden tai muuten herkkien laitteiden puhdistamiseen.  

Ruisku­maalaukset

Ruisku­maalaus on nopea maalaustapa, jolla voidaan maalata ketterästi kaikenlaisia työkohteita aina kalusteista kattopintoihin. Erityisesti isot pinnat, kuten sisäseinät ja katto, on helppo maalata ruiskumaalaus­tekniikalla. Työskentely käy nopeasti, ja lopputulos on siisti ja tasainen.

Rulla- ja pensseli­maalaukset

Ruisku­maalauksen ohella teemme myös perinteistä rulla- ja pensseli­maalausta. Käsityönä tehtävät rullamaalaus ja pensseli­maalaus vaativat hieman enemmän aikaa kuin nopea ruiskumaalaus, mutta lopputulos on takuulla huolella tehty. Rulla- ja pensseli­maalaukset voidaan toteuttaa kaikenlaisissa sisätiloissa, miksei myös ulko­vuorauksissa.

Muista myös muut palvelumme; venepalvelut sekä kattohuolto!