Pintakäsittelytyöt ammattitaidolla

Huolellisesti tehdyt pintakäsittelyt Etelä-Suomen asiakkaille, myös maalaukset kauttamme

BSP Finland Oy toteuttaa korkea­laatuiset pinta­käsittelyt Espoon ja Etelä-Suomen alueen asiakkailleen. Tarjoamme ammat­titaidolla pintakäsittely­ratkaisuja.  Maalauksia voidaan toteuttaa korkeapaine­ruiskulla tai perinteisillä maalaus­tekniikoilla. Tutustu pintakäsittely­palveluihimme ja ota yhteyttä pyytääksesi tarjousta kohteeseesi!

Ruisku­maalaukset

Rulla- ja pensseli­maalaukset

Ruisku­maalaus on nopea maalaustapa, jolla voidaan maalata ketterästi kaikenlaisia työkohteita aina kalusteista kattopintoihin. Erityisesti isot pinnat, kuten sisäseinät ja katto, on helppo maalata ruiskumaalaus­tekniikalla. Työskentely käy nopeasti, ja lopputulos on siisti ja tasainen. Kohteita ovat esim. peltikaton maalaus , ulkoverhoilun maalaus , kivipinnan maalaus , rapatun pinnan maalaus jne.

Ruisku­maalauksen ohella teemme myös perinteistä rulla- ja pensseli­maalausta. Käsityönä tehtävät rullamaalaus ja pensseli­maalaus vaativat hieman enemmän aikaa kuin nopea ruiskumaalaus, mutta lopputulos on takuulla huolella tehty. Rulla- ja pensseli­maalaukset voidaan toteuttaa kaikenlaisissa sisätiloissa, miksei myös ulko­vuorauksissa. 

Muista myös muut palvelumme; kattohuolto!