Palveleva venehuolto Uusimaa & Kymenlaakso

Veneen pesut, kiillotukset ja moottorihuollot

Vene­palveluitamme on mahdollista käyttää Uudenmaan ja Kymenlaakson alueilla. Tällä hetkellä monipuolinen venehuolto, kuten veneen puhdistaminen ja moottori­huollot, ovat palveluidemme ydintä, mutta taustamme on ammat­timerenkulun palveluissa; tämä tarkoittaa mm. alusten, jahtien sekä veneiden charter- ja siirtoajoja sisältäen päällikön ja miehistön. Lue lisää kaikista vene­palveluistamme ja ota yhteyttä!

Venepalvelut yrityksille ja yksityisille

Tarjoamme erilaisten alusten, veneiden, jahtien charter- ja siirtoajo­palveluita ”avaimet käteen”- ratkaisuna. Palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Henkilös­töllämme on Trafin myöntämät päällystön ja miehistön voimassa­olevat ammat­timerenkulun pätevyyskirjat. Suoritamme myös ammat­titaidolla erilaiset aluksen kansi- ja konekorjaustyöt ja tarjoamme konsultointi- ja koulutus­palveluita (esim. navigaatio-, radio-, ja laivasimulaat­toriharjoitteluja) sekä miehitys­palveluita.

Veneen pohjan pesut

Meiltä voit tilata myös veneen pohjan pesun nostettuun veneeseen. Pohjapesut ovat tärkeitä, sillä kuivunut lika pääsee helposti ”jämähtämään” veneen pohjaan ja kylkiin. Suoritamme pesut tehokkaasti ja huolellisesti oikeilla välineillä ja pesuaineilla.

Veneen vahaus ja kiillotus

Pesty vene kannattaa vahata ja kiillottaa, jotta pinta pysyy mahdollisimman hyvässä kunnossa eivätkä lika tai levät tartu veneen pohjaan niin helposti. Suoritamme veneen vahauksen ja kiillotuksen nopeasti ja laadukkailla, veneen materiaaliin sopivilla tuotteilla.

Venemoottorien kausihuolto

Venehuolto kattaa myös venemoottorien kausihuollot. Huollamme kuntoon kaikenlaiset moottorit.

Muista myös muut palvelumme; kattohuolto sekä pinta­käsittelyt!